Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bevestigt vertrek Eyong Enoh


19 januari 2014 - Eyong Enoh vertrekt definitief bij Ajax. Dit weekend zijn de laatste formaliteiten met betrekking tot zijn transfer naar het Turkse Antalyaspor afgerond, zo meldt Ajax op haar website.

Ajax zal de 27-jarige middenvelder uit Kameroen in eerste instantie tot het einde van het seizoen verhuren. In de zomer volgt vervolgens een definitieve transfer. Enoh had in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2015 en levert Ajax naar verluidt 600.000 tot 800.000 euro op.

In 2008 maakte Enoh al zijn debuut voor Ajax. Een basisplaats voor een langere periode kon de middenvelder echter nooit afdwingen. Vorig jaar werd Enoh door Ajax de tweede seizoenshelft verhuurd aan het Engelse Fulham. Dit jaar werkte hij zijn wedstrijden af voor Jong Ajax in de Jupiler League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!