Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Csaba Feher voor vier jaar naar PSV


6 juli 2004 - Csaba Feher speelt de komende vier seizoenen voor PSV. Gisteren bereikten NAC en PSV een akkoord over de transfersom. Vandaag liet de andere geintresseerde partij, Feyenoord, aan NAC weten niet langer belangstelling te hebben in de Hongaars international. Feher zal een contract voor vier seizoenen tekenen bij PSV.


NAC directeur Theo Mommers op NAC.nl "Voor NAC Breda is het erg jammer dat Csaba naar PSV vertrekt, zowel in sportief als in persoonlijk opzicht. Uiteraard gunnen wij Csaba deze transfer wel van harte want het is voor hem wel een droom die uitkomt, een transfer naar een Nederlandse topclub. We wensen hem uiteraard heel erg veel succes in Eindhoven. Aan de andere kant is deze transfer voor NAC Breda in financieel opzicht wel een goede zaak."

Morgen zal Feher door PSV medisch worden gekeurd. Wanneer dit een positief gevolg heeft, zal Feher officieel een selectiespeler van PSV worden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!