Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV bevestigt naderend vertrek Toivonen


20 januari 2014 - Ola Toivonen verkast voor een bedrag van maar liefst 2,5 miljoen euro naar Frankrijk, zo meldt Voetbal International. Stade Rennes heeft met PSV een akkoord bereikt over de transfersom. Ook Toivonen ziet de contractvoorwaarden in Rennes wel zitten.

Met de aanstaande transfer komt er eindelijk een einde aan de langlopende soap over het contract van Toivonen. De Zweeds international weigerde zijn aflopende contract in Eindhoven te verlengen, PSV dreigde met de beloften om vervolgens toch weer doodleuk gebruik te maken van zijn diensten in het eerste elftal.

Afgelopen zomer zag Toivonen nog af van een overgang naar Norwich City. Bij Stade Rennes heeft hij een beter gevoel. Toivonen speelde sinds begin 2009 voor PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!