Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Amerikaanse aanvaller voor FC Utrecht


20 januari 2014 - Versterking voor FC Utrecht. De Domstedelingen huren Juan Sebastian Agudelo tot het einde van het seizoen van Stoke City. De 21-jarige aanvaller, geboren in Colombia maar uitkomend voor het nationale team van Verenigde Staten kreeg nog geen werkvergunning in Engeland.

FC Utrecht is nog in afwachting van een positieve uitkomst van de medische keuring en vervolgens kan het een tewerkstellingvergunning aanvragen. Onlangs nam Stoke City de aanvaller over van New England Revolution uit de Amerikaanse Major League Soccer. "Een jongen als Juan moet spelen, maar kan dat op dit moment nog niet bij Stoke City. Wij bieden uitkomst. Een buitenkansje voor ons", aldus Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff op de website van FC Utrecht.

De Kruijff ziet de aanvaller als een echte aanwinst. De Kruijff: "Een allround aanvaller met enorm veel kwaliteit. Hij is technisch vaardig, heeft een enorme drang naar het doel, kan goed uit de voeten met een man in zijn rug en is bovendien redelijk snel." De komst van Agudelo was wenselijk. Door zware blessures van Jacob Mulenga en Cedric van der Gun was er bij FC Utrecht dringend behoefte aan een extra aanvaller.

Eerder was de aanvaller actief voor New York Red Bulls, Club Deportivo Chivas USA en New England Revolution. Agudelo speelde achttien keer voor Team USA.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!