Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Koeman positief over nieuw contract


20 januari 2014 - Feyenoord heeft goede hoop op een langer verblijf van Ronald Koeman. De oefenmeester leek bezig aan zijn laatste jaar in Rotterdam-Zuid om vervolgens Louis van Gaal als bondscoach op te volgen. De KNVB koos echter voor Guus Hiddink.

Zowel technisch directeur Martin van Geel als zaakwaarnemer Guido Albers lieten zich reeds positief uit over een mogelijk langer dienstverband. Volgens Voetbal International is het dan ook slechts een kwestie van tijd dat Koeman zijn handtekening zet voor een vierde jaar in De Kuip.

Onder Ronald Koeman maakte Feyenoord een wederopstanding door in de Eredivisie. Dit seizoen behoort het naast Ajax, Vitesse en FC Twente als een serieuze titelkandidaat. Deze zomer lijkt het onvermijdelijk dat Feyenoord een aantal spelers zal kwijtraken. Hierdoor wordt het echter wel mogelijk om nieuwe spelers aan te trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!