Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivonen: 'mooie periode in Eindhoven'


21 januari 2014 - Ola Toivonen en Stade Rennes hopen vandaag hun transfer af te ronden. De huidige nummer vijftien van de Franse Ligue 1 wil Toivonen voor 3,5 jaar vastleggen. Vandaag wil men Toivonen presenteren aan de media en haar fans.

De 27-jarige Toivonen in het gesprek met het Algemeen Dagblad: "Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb mijn collega-international Kim Källström gesproken over Rennes en hij gaf een positief advies over de club. Alles bij elkaar vind ik dat ik een mooie periode heb gekend bij PSV en nu hoop ik hier op nog een paar mooie jaren."

Ola Toivonen had in Eindhoven nog een contract tot deze zomer. Door nu voor 2,5 miljoen euro over te stappen naar Stade Rennes wordt een transfervrij vertrek van de Zweeds international voorkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!