Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buitenlandse interesse voor Pelle


21 januari 2014 - Er is opnieuw concrete belangstelling uit het Midden-Oosten voor Graziano Pelle. Volgens de Italiaanse sportjournalist Gianluca Di Marzio heeft Al Jaish uit Qatar zelfs 8 miljoen euro voor de aanvalsleider van Feyenoord over. Di Marzio stelt dat ook West Ham United de aanvaller nadrukkelijk in de gaten houdt.

Graziano Pelle weet zelf in ieder geval van niets. "Mijn manager belt mij normaal gesproken niet, wanneer ik mij voorbereid op een belangrijk duel", aldus Pelle in gesprek met RTV Rijnmond. "Het is altijd een eer om in de belangstelling van clubs te staan, misschien heb ik dat ook wel verdiend. Maar op dit moment denk ik niet aan een transfer. Ik heb al vaker gezegd dat ik het naar mijn zin heb bij Feyenoord. Ik hou van deze club en ben tevreden over hoe het seizoen verloopt."

De 28-jarige Pelle stond al tiener te boek als een grote belofte. Bij onder andere AZ en Parma wist hij die niet in te lossen. Inmiddels is Pelle in Rotterdam-Zuid uitgegroeid tot een waar boegbeeld. In de afgelopen anderhalf jaar scoorde hij in 46 competitiewedstrijden maar liefst 41 goals. Feyenoord zal Pelle deze transferperiode ongetwijfeld niet kwijt willen maar een vertrek deze zomer is zeker niet uit te sluiten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!