Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC heeft Veldwijk op lijstje


21 januari 2014 - Lars Veldwijk van Excelsior staat hoog op het verlanglijstje van Roda JC. Ondanks dat de Limburgers nadrukkelijk op zoek zijn naar een extra aanvaller en Veldwijk natuurlijk een oude bekende is van trainer Jon Dahl Tomasson is het nog geen uitgemaakte zaak dat Roda JC deze transferperiode al bij Excelsior aan zal kloppen.

"We volgen Lars inderdaad", aldus technisch manager Leon Vlemmings van Roda JC in gesprek met Voetbal International. "Hij staat voor het tweede seizoen op rij hoog in de topscorerslijst van de Jupiler League, heeft lengte, maakt goede loopacties en is een bekende van onze trainer. Maar we beraden ons nog of én op welke termijn we die interesse eventueel concreet zullen maken."

Wat wel duidelijk is dat Roda JC behoefte heeft aan een extra aanvaller. "Voorin zijn we te kwetsbaar. Krisztián Németh vinden wij een heel goede spits. Maar als Frank Demouge zoals nu met een blessure wegvalt, is hij ook meteen de enige optie." De 22-jarige Veldwijk scoorde dit seizoen al 15 keer in de Jupiler League. Op Woudestein heeft Veldwijk nog een contract tot volgend jaar zomer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!