Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lurling zet in op vertrek bij NAC Breda


22 januari 2014 - Een groot aantal clubs volgt nauwlettend de situatie van Anthony Lurling. De 36-jarige aanvaller lijkt te willen breken met NAC Breda nadat trainer Gudelj hem afgelopen weekend buiten de wedstrijdselectie leit voor het duel met AZ.

ADO Den Haag en Sparta Rotterdam worden genoemd als clubs die wel interesse hebben in een (tijdelijke) overname van Lurling. Ondanks dat er verzoeningsgesprekken plaatsvinden kreeg Lurling vanwege zijn gedrag een boete opgelegd. De oud-speler van onder andere FC Den Bosch, SC Heerenveen en Feyenoord weigert deze echter te betalen.

Rodger Linse, zaakwaarnemer van Lurling, nam al contact met de nieuwe technisch directeur van NAC Breda op. Graeme Rutjes in het Algemeen Dagblad: "Hij schermt met interesse van drie clubs. De bal ligt nu bij hem. Als hij zegt: hier heb ik echt geen zin meer in, dan zullen we een gepaste oplossing moeten vinden."

De aanvaller heeft in het Rat Verlegh Stadion nog een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!