Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Armenteros baalt van huidige situatie


22 januari 2014 - Feyenoord nam in augustus Samuel Armenteros op huurbasis over van Anderlecht. Een succes kan het verblijf van de Zweedse aanvaller tot dusver niet worden genoemd. Armenteros raakte al zeer snel zijn basisplaats kwijt en moet momenteel genoegen nemen met een plaatsje op de bank.

Al na een training maakte hij zijn debuut voor Feyenoord in de Amsterdam ArenA. Vrij snel daarna raakte Armenteros zijn basisplaats kwijt. "Daar was ik natuurlijk teleurgesteld over. Maar als je naar Feyenoord gaat, weet je dat ze goede spelers hebben, zoals Ruben Schaken en Jean-Paul Boëtius", aldus Armenteros in gesprek met Sp!ts. Vervolgens raakte hij ook nog eens geblesseerd aan zijn voet. "En toen was het winterstop."

Armenteros wil zich in geen geval verschuilen achter die voetblessure. "Het is absoluut geen excuus, want voor mijn blessure was ik gepasseerd." In de winterstop kon Armenteros herstellen. "Daarna heb ik in Marbella een goede trainingsweek gedraaid. Ik voel me, sinds ik bij Feyenoord ben, beter dan ooit."

Toch baalt de voormalig speler van Heracles Almelo van zijn huidige situatie in Rotterdam-Zuid. "Een vis wil zwemmen, een voetballer wil voetballen" Zijn seizoen kan geslaagd worden bij het pakken van een prijs met Feyenoord. "Maar natuurlijk, ik ben naar Feyenoord gekomen om te spelen. Ik wil Feyenoord de Samuel laten zien zoals de mensen me kennen. Ik blijf knokken en kom sterker terug."

Het heeft er veel van weg dat Armenteros na dit seizoen zal terugkeren naar Anderlecht. Een mogelijke koopoptie zal Feyenoord niet zo snel gaan lichten. Anderlecht nam Armenteros begin januari over van Heracles Almelo. Ook in Brussel kon Armenteros geen basisplaats bemachtigen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!