Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC op zoek naar centrale verdediger


23 januari 2014 - In de strijd tegen degradatie hoopt NEC zich nog deze transferperiode te versterken met een centrale verdediger. NEC slikte de meeste tegentreffers in de Eredivisie: 50 om precies tez ijn.

'Met Tobias Haitz hebben we maar één linkercentrale verdediger in huis', aldus trainer Anton Janssen in gesprek met Voetbal International. 'Die jongen doet het prima, maar we hebben ook een back-up nodig. We zijn daar druk mee bezig.'

Voorin heeft NEC inmiddels meer mogelijkheden gekregen door Geoffrey Castillion op huurbasis van Ajax ocer te nemen. De 22-jarige Castillion kan fungeren als stand-in van Michael Higdon of juist naast hem in de aanval worden geposteerd. Tegelijkertijd kwam ook de negentienjarige Danzell Gravenberch van Ajax over maar NEC wil meer.

Een mogelijk vertrek van de overbodige Daan Bovenberg en Geert Arend Roorda zou NEC die mogelijkheden kunnen geven. Zeker omdat Pavel Cmovs zelf ook aanstuurt op een vertrek uit Nijmegen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!