Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen in gesprek met Lurling


24 januari 2014 - Er komt mogelijk een oplossing voor NAC Breda en Anthony Lurling. Na FC Den Bosch, Sparta Rotterdam en ADO Den Haag zou nu ook SC Heerenveen wel interesse hebben in de 36-jarige aanvaller.

Lurling en diens zaakwaarnemer Rodger Linse hebben inmiddels Sparta Rotterdam al afgezegd. Volgens Voetbal International hebben SC Heerenveen en Lurling al enkele dagen contact. Technisch directeur Hans Vonk heeft de interesse inmiddels bevestigd. Eerder speelde Lurling al tussen 1999 en 2002 in het Abe Lenstra Stadion.

NAC-coach Gudelj botste met Anthony Lurling nadat hij de routinier vorige week tegen AZ buiten de wedstrijdselectie liet. Lurling weigerde op de tribune plaats te nemen en kreeg een boete van de clubleiding. De aanvaller is niet van plan deze te betalen. Lurling heeft in Breda nog een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!