Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC legt jonge PSV-doelman vast


26 januari 2014 - Benjamin van Leer is de eerste versterking voor volgend seizoen van Roda JC. De 21-jarige doelman komt over van PSV waar hij een aflopende verbintenis heeft. Van Leer kon ook in Eindhoven blijven en stond in de belangstelling van diverse clubs. Het is echter Roda JC dat er met zijn handtekening vandoor gaat.

Technisch manager Leon Vlemmings op de officiele website van Roda JC: "Het is een jonge, talentvolle doelman die zich bij ons uitstekend verder kan ontwikkelen. We zijn er trots op dat hij voor ons kiest, terwijl PSV zijn contract wilde verlengen en ook andere clubs concrete interesse toonden. Dat we vertrouwen in Benjamin hebben blijkt uit het feit dat we hem een driejarig contract aanbieden."

In 2007 verruilde Van Leer de amateurs van Elinkwijk voor PSV. In 2010 kreeg hij zijn eerste contract in Eindhoven. Naast Roda JC had ook FC Utrecht zeer concrete belangstelling. Bij Roda JC hebben de doelmannen Mateusz Prus en Bryan Roox een aflopend contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!