Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lurling verlaat NAC voor Heerenveen


27 januari 2014 - Anthony Lurling voegt een bijzonder hoofdstuk toe aan zijn loopbaan. De 36-jarige aanvaller gaat namelijk opnieuw aan de slag bij SC Heerenveen. Lurling tekende in Friesland vandaag een contract tot het einde van het seizoen maar hoopt stiekem op een langer verblijf.

De aanvaller leek zijn loopbaan bij NAC Breda te gaan afsluiten. Nadat trainer Gudelj hem bij de eerste wedstrijd in 2014 buiten de wedstrijdselectie liet knakte er iets. Lurling weigerde plaats te nemen op de tribune en een boete die volgde werd niet betaald. Lurling, die een contract had tot volgend jaar zomer, wilde hoe dan ook weg bij NAC Breda.

Tussen 1999 en 2004 speelde Lurling al bij SC Heerenveen. Nu komt het tot een nieuwe samenwerking. De aanvaller stond in de belangstelling van diverse clubs uit binnen- en buitenland. Lurling, die in april 37 jaar wordt, op de website van SC Heerenveen: "Ik ben fit, heb plezier in voetbal en kan met mijn ervaring voor veel ploegen nog van waarde zijn. Is het niet in het veld, dan wel er buiten. Ik wil er graag nog een jaar aan vastplakken. Het is aan mij om verlenging af te dwingen."

Lurling wil er alles aan doen om te winnen. Lurling op de website van SC Heerenveen: "Ik ben het type van wie ze zeggen 'fijn om in je ploeg te hebben, maar vervelend om tegen te spelen'. Voetbal begint bij kracht, inzet en duels en dan komt het voetbal vanzelf. Ik geef nooit op, wil altijd winnen. Ik denk dat Heerenveen mij gisteren tegen Cambuur goed had kunnen gebruiken. Als de trainer mij zaterdag tegen ADO nodig heeft, sta ik er."

Manager voetbalzaken Hans vonk is blij met de komst van Anthony Lurling naar SC Heerenveen. "Anthony is een ervaren speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Wij hebben een talentvol, maar jong elftal dat de steun van een ervaren speler goed kan gebruiken. Het is bovendien een voordeel dat Anthony de club kent, dat maakt de overgang alleen maar makkelijker."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!