Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC kan op zoek naar verdediger


27 januari 2014 - NEC staat op het punt om Pavel Cmovs te verkopen. De Tsjechische verdediger staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Bulgaarse Levski Sofia. Na het eerdere vertrek van Michael Breuer (Sparta Rotterdam) schept dat voor NEC nu voldoende mogelijkheden om haar defensie te versterken.

Pavel Cmovs is dit seizoen geen vaste waarde bij NEC. Eerder dit seizoen werd de 23-jarige verdediger nog uit de selectie gezet. Nu biedt Levski Sofia volgens Omroep Gelderland een mooie oplossing. Voor Cmovs ligt bij de nummer drie van Bulgarije een contract klaar tot de zomer van 2016.

NEC had haar oog al laten vallen op Kris Stadsgaard van FC Kopenhagen. Alles leek in kannen en kruiken totdat het Russische Kuban Krasnodar in Denemarken aanklopte voor een andere verdediger. FC Kopenhagen kan maar liefst 3,7 miljoen euro incasseren voor Ragnar Sigurdsson. Om die reden heeft FC Kopenhagen nu Stadsgaard hard nodig en is een transfer niet langer bespreekbaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!