Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ hoopt op komst Hupperts


27 januari 2014 - AZ maakt serieus werk van Guus Hupperts, dat meldt Voetbal International. De Alkmaarders laten zich niet uit het veld staan nu een eerste toenadering werd afgeslagen. De rechtsbuiten van Roda JC moet nog deze transferperiode de aanvalslinie komen versterken.

AZ heeft behoefte aan de komst van een extra buitenspeler. Johann Berg Gudmunsson gaf reeds aan zijn aflopende verbintenis niet te willen verlengen terwijl Roy Beerens toe is aan een nieuwe uitdaging. Guus Hupperts past uitstekend in het toekomstplaatje van AZ. De Alkmaarders trekken graag jonge talentvolle spelers aan die men probeert door te ontwikkelen en uiteindelijk met winst door te verkopen.

De 21-jarige Hupperts heeft bij Roda JC nog een doorlopende verbintenis. De aanvaller had een aflopend contract maar gelet op alle belangstelling die op gang kwam besloot Roda JC ondanks onderhandelingen over een nieuwe verbintenis al een eenzijdige optie te lichten. Het is onbekend of Roda JC en Hupperts nog altijd in gesprek zijn over een opwaardering en verlenging van het huidige contract.

Eerder deze transferperiode nam AZ afscheid van Maarten Martens (PAOK Saloniki) en verwelkomde het oude bekende Simon Poulsen (Sampdoria). Ridgeciano Haps en Donny Gorter mogen om die reden op huurbasis vertrekken. Haps lijkt te kiezen voor Go Ahead Eagles terwijl Gorter juist de concurrentie aan wil gaan. Gorter wees een tijdelijke overgang naar ADO Den Haag af. De voormalig speler van NAC Breda ziet door het vertrek van Martens voor hem kansen op het middenveld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!