Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax in gesprek met Van Rhijn


27 januari 2014 - Ajax wil graag door met Ricardo van Rhijn, zo meldt Voetbal International. Een eerste gesprek tussen Ajax en zaakwaarnemer Soren Lerby heeft reeds plaatsgevonden.

Van Rhijn heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2015. Mocht het niet tot een contractverlenging komen dan wil Ajax de rechtsback graag deze zomer verkopen. In dat geval kan Ajax nog een mooie transfersom opstrijken en voorkomt het een transfervrij vertrek uit de Amsterdam ArenA. Van Rhijn hoopt zich in de tweede seizoenshelft te verzekeren van een plekje in de WK-selectie van Oranje. De rechtsback lijkt samen met Gregory van der Wiel en Paul Verhaegh te moeten uitvechten wie naast Janmaat afreist naar Zuid-Amerika.

Ajax is niet alleen in gesprek met de 22-jarige Ricardo van Rhijn. Er lopen ook gesprekken met Joël Veltman, Davy Klaassen en Stefano Denswil. De Amsterdamse club wil de ontwikkeling van het drietal belonen met een opwaardering van de huidige voorwaarden. Veltman ligt momenteel nog vast tot medio 2017, Klaassen tot 2016, Denswil tot 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!