Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC weigert bod AZ op Hupperts


28 januari 2014 - Roda JC wil absoluut niet meewerken aan een vertrek van smaakmaker Guus Hupperts naar AZ. Een bod wat de Alkmaarders hebben gedaan is volgens RTV Noord-Holland afgewezen.

"Zoals het er nu uitziet, wil Roda JC hem niet laten gaan", aldus Earnest Stewart, directeur voetbalzaken van AZ, in gesprek met RTV Noord-Holland. AZ beraadt zich nog op een tweede bod maar de vraag is of dat plan kans van slagen heeft.

Roda JC wil Hupperts juist graag behouden. Tegelijkertijd is AZ al druk op zoek naar versterking van de flanken. Johann Berg Gudmunsson is niet van plan zijn aflopende verbintenis te verlengen terwijl Roy Beerens heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!