Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse roept Room terug


29 januari 2014 - Eloy Room moet per direct terugkeren naar Vitesse. Door een zware blessure van reservedoelman Marko Meerits had Vitesse dringend behoefte aan een standin van Piet Velthuizen. Door een clausule kan het nu de verhuurde Room terugroepen die was dit seizoen juist eerste doelman bij Vitesse.

Vitesse zag Meerits met een knieblessure wegvallen, de doelman zou twee tot drie maanden buitenspel staan. Behalve Piet Velthuizen had de nummer twee van Nederland dan alleen nog de beschikking over de jonge Jeroen Houwen. Er was dringend behoefte aan een extra keeper.

Aanvankelijk had Vitesse haar vizier gericht op Remko Pasveer. Met Heracles Almelo was men er al op hoofdlijnen uit maar de Arnhemse club wist het niet met Pasveer eens te worden. Hierop schakelde men over op het terughalen van Room. Niet de ideale situatie omdat hij bij Go Ahead Eagles wekelijks kon uitblinken.

"Door de blessure van Marko Meerits, die donderdag wordt geopereerd, voelen we ons genoodzaakt om van de optie gebruik te maken en Eloy terug te halen naar Vitesse", zegt technisch directeur Mo Allach op Vitesse.nl. "Voor Go Ahead Eagles is dat zuur. Wij halen een goede keeper bij hen weg. Wij weten ook dat we een betere keeper terug krijgen door de ervaring die hij het afgelopen half jaar op heeft gedaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!