Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord gaat nieuwe poging wagen voor Janmaat


29 januari 2014 - Feyenoord gaat een nieuwe poging wagen om Daryl Janmaat langer aan de club te binden, dat meldt Voetbal International. Eerdere pogingen liepen vanwege de financiele situatie in Rotterdam-Zuid op niets uit. Toch wil Feyenoord het een tweede keer proberen.

Janmaat heeft in De Kuip nog een contract tot de zomer van 2015. De 24-jarige back zal dus een nieuwe verbintenis moeten tekenen, Feyenoord kan het niet permitteren om de rechtsback van het Nederlands Elftal volgend jaar zomer transfervrij de deur uit te laten gaan. Met name uit de Serie A is er belangstelling voor Janmaat.

"Daryl ontwikkelt zich fantastisch", aldus technisch directeur Martin van Geel tegenover Voetbal International. "Hij is een voorbeeld zoals we dat graag zien: transfervrij overgekomen van sc Heerenveen en een vaste waarde geworden in De Kuip. Zo’n speler willen we graag langer aan ons binden. Het is niet zo dat we hem dus niks hebben aangeboden. Alleen leidde dat de vorige keer niet tot een akkoord, maar wellicht dat we er bij de volgende poging wél in slagen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!