Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap komt er met Nantes niet uit


29 januari 2014 - Piotr Parzyszek van De Graafschap was dichtbij een overgang naar het Franse Nantes, maar de transfer gaat niet door. Dat meldt technisch manager Roland Vroomans aan Omroep Gelderland: 'Ze konden ons een aantal zekerheden en garanties niet bieden. Het gaat hem niet worden.'

De topscorer van De Graafschap kon naar verluidt voor 4,5 jaar tekenen bij de Franse middenmotor. Parzyszek wilde wel naar Nantes, maar blijft nu waarschijnlijk dit seizoen toch gewoon in Doetinchem. 'Maandagavond meldde Nantes zich. We hebben lang gepraat. Het leek niets te worden, maar een dag later ging het toch weer de goede kant op. We wilden echter per direct een transfersom, maar zij konden ons geen duidelijkheid geven en alles verliep ook traag', aldus Vroomans in gesprek met Omroep Gelderland.

De transfermarkt sluit vrijdagavond om 240 uur. De spits kan nog steeds vertrekken volgens Vroomans. 'Er speelt nog een buitenlandse club op de achtergrond, maar meer kan ik daar niet over zeggen.' Eerder zegde Parzyszek zelf Benfica af. Ook die club kon volgens de speler te weinig zekerheden bieden en een overgang naar Lissabon ketste af.

Volgens Engelse media hebben West Ham United en Charlton Athletic serieuze interesse in de Poolse jeugdinternational.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!