Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Besiktas aast op Joris Mathijsen'


29 januari 2014 - Feyenoord moet mogelijk nog rekening houden met een lastminute transfer. Volgens Turkse media heeft Besiktas meer dan gewone interesse in Joris Mathijsen. Het is onbekend of Feyenoord interesse heeft in een vroegtijdig afscheid van Mathijsen.

Feyenoord nam Joris Mathijsen in de zomer van 2012 transfervrij over van het Spaanse Malaga. Mathijsen tekende een driejarige verbintenis en zijn komst stond volgens criticasters de ontwikkeling van het centrale duo Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi in de weg. Hoewel ook Ronald Koeman verschillende opties probeerde houdt hij momenteel vast aan het duo De Vrij - Mathijsen. Martins Indi staat vaak linksback wat juist weer Miguel Nelom op de bank houdt. Het is echter de vraag of Feyenoord wil meewerken aan een vertrek van de dure Mathijsen.

Het Turkse Besiktas is nu echter bereid 1 miljoen euro voor de 33-jarige verdediger neer te tellen. Ook Mathijsen zal vorstelijk worden beloond. Mathijsen kan in Istanbul namelijk 1,5 miljoen euro gaan verdienen. Mathijsen is bij Besiktas in beeld gekomen nu Manchesteer City niet wil meewerken aan een transfer van Joleon Lescott. De Turkse transfermarkt sluit 2 februari maar in dat geval kan Feyenoord geen vervanger meer aantrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!