Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Defensieve versterking voor Utrecht


30 januari 2014 - FC Utrecht wil haar selectie voor het einde van de transfermarkt nog flink versterken. De Domstedelingen staan op het punt Andreas Wolfs over te nemen van AS Monaco maar hopen ook nog op aanvallende versterking.

Volgens De Telegraaf heeft FC Utrecht met AS Monaco een akkoord bereikt over de 31-jarige Andreas Wolf. De in Rusland geboren Duitser kost circa 400.000 euro. De verdediger die eerder jarenlang in de Bundesliga uitkwam voor FC Nurnberg en Werder Bremen gaat in Utrecht een contract tekenen tot volgend jaar zomer (2015). Dit seizoen spelede Wolf nog geen contract voor Monaco. Jan Wouters drong nadrukkelijk aan op de komst van een geroutineerde kracht van de defensie.

Ondertussen hoopt FC Utrecht ook nog Nacer Barazite (23) van AS Monaco over te nemen. De voormalig jeugdinternational komt terug van een blessure en wil graag weer aan spelen toekomen. Danny Koevermans (32) zit na zijn vertrek bij Toronto FC zonder club en komt op proef.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!