Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twee nieuwe spelers voor FC Utrecht


31 januari 2014 - FC Utrecht heeft op de slotdag van de transfermarkt een dubbelslag geslagen. Matthieu Delpierre komt over van het Duitse Hoffenheim terwijl Fernando Quesada Gallardo overkwam van de jeugd van FC Barcelona. Laatsgenoemde was al enige tijd op proef in de Domstad.

FC Utrecht had dringend behoefte aan defensieve versterking. Aanvankelijk leek Monaco-verdediger Wolf onderweg naar de Domstad. Later bleek dat de Duitse verdediger nog een aantal wedstrijden geschorst was. FC Utrecht zette vervolgens in op de komst van Kees Kwakman (NAC Breda) maar kwam niet tot een akkoord. Nu komt de 32-jarige Delpierre over van Hoffenheim. De voormalig speler van Lille en Stuttgart (8 seizoenen) was op een zijspoor beland bij Hoffenheim. FC Utrecht legde hem tot het einde van het seizeon vast.

"We hebben mede door blessures te maken met onderbezetting in onze laatste linie", zegt Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff op de website van FC Utrecht. "Matthieu brengt een berg ervaring met zich mee en is een echte leider. Hij is verdedigend enorm sterk en geeft meer body aan onze defensie. Met zijn kopkracht kan hij daarnaast aanvallend van waarde zijn."

De 20-jarige Spaanse middenvelder Fernando Quesada Gallardo tekende in de Galgenwaard zelfs een contract tot de zomer van 2017. "Zijn basistechniek en voetballend vermogen zijn enorm", zegt Edwin de Kruijff. "Hij is enorm talentvol, maar heeft fysiek nog wel wat stappen te maken. Wij zien in Fernando een goede speler voor de toekomst van FC Utrecht, maar ik sluit niet uit dat we hem dit seizoen al in actie gaan zien in Stadion Galgenwaard."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!