Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord laat Immers niet gaan


31 januari 2014 - Feyenoord heeft een bod van het Engelse Middlesbrough op Lex Immers geweigerd. Bij monde van technisch directeur Martin van Geel liet Feyenoord optekenen dat het geen serieus bod was.

Middlesbrough komt uit in de Engelse Championship, een niveau onder de Premier League en had Immers op de slotdag van de transfermarkt graag van Feyenoord overgenomen. "Het bod was veel te laag, niet serieus te nemen", aldus technisch directeur Martin van Geel tegenover NUsport.

Lex Immers heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2016. Met zeven goals is Immers ook in zijn tweede seizoen in De Kuip bijzonder waardevol. Alleen Graziano Pelle scoorde dit seizoen meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!