Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Trabelsi kan kiezen uit Newcastle en Arsenal


7 juli 2004 - Op korte termijn zal er meer duidelijkheid komen rond de toekomst van Hatem Trablesi. De Telegraaf meldt vandaag dat zowel Newcastle United als Arsenal een akkoord hebben bereikt met Ajax over de transfersom van de Tunesische voetballer. Morgen of mogelijk zelfs al vandaag zal Trabelsi zijn keuze bekend maken.

Trabelsi heeft het zich bij Ajax onmogelijk gemaakt door naar de rechter te stappen vanwege een volgens eigen zeggen 'illegale' optie in zijn contract die werd gelicht. Zodoende staat de speler ook de komende seizoenen nog onder contract in Amsterdam, anders had hij deze zomer transfervrij kunnen vertrekken. Bij Ajax keert hij niet meer terug, het zal nu Newcastle of Arsenal worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!