Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman vertrekt bij Feyenoord


1 februari 2014 - Ronald Koeman vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord. De oefenmeester is bezig aan zijn derde seizoen in De Kuip en had de mogelijkheid nog voor een jaar bij te tekenen. Daar voelt Koeman nu echter niets voor.

Vandaag lichtte hij zijn spelers en staf persoonlijk in, vervolgens werd het ook naar buiten gecommuniceerd. "Ik heb het hier vanaf dag één en nog steeds erg naar mijn zin", aldus Koeman in een verklaring op de website van Feyenoord. "De keuze om niet bij te tekenen, is er één die ik puur op gevoel maak. Het is mooi zo."

"Feyenoord verdient het om tijdig zekerheid te hebben over de toekomst", gaat Koeman verder. "Voor de komende maanden zal dit besluit geen negatieve gevolgen hebben, zo is mijn overtuiging. Sterker nog, ik ga er met de groep juist alles aan doen om met een schitterende eindklassering drie fantastische jaren op een hele mooie manier met elkaar af te sluiten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!