Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Finnbogason snapt niets van SC Heerenveen


2 februari 2014 - Alfred Finnbogason begrijpt helemaal niets van de clubleiding van SC Heerenveen. Fulham klopte op de slotdag van de transfermarkt in Friesland aan en was bereid 10 miljoen euro voor Finnbogason neer te tellen. SC Heerenveen legde dat echter naast zich neer.

"Ze hebben altijd gezegd dat ze tien miljoen euro voor me willen hebben en dan willen ze nu ineens meer, dat vind ik amateuristisch", aldus Finnbogason in gesprek met Omroep Friesland. De IJslandse goaltjesdief snapt er helemaal niets van omdat hij zo graag in de Premier League wilde spelen.

Het lijkt er op dat SC Heerenveen niet op tijd een vervanger voor Finnbogason kon strikken. De Friezen kunnen vanwege hun financiële situatie een bod van maar liefst 10 miljoen euro niet zo maar weigeren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!