Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Roda JC kon geen vervanger Hupperts vinden'


2 februari 2014 - AZ had Guus Hupperts vorige maand graag aan haar selectie willen toevoegen. De jeugdinternational verkaste echter niet naar Alkmaar. Technisch directeur Earnest Stewart geeft aan dat Roda JC geen geschikte vervanger voor Hupperts kon vinden.

"We zijn vanaf donderdag 19.00 uur bezig geweest om Hupperts naar Alkmaar te halen, maar 24 uur later ketste het af", vertelde technisch directeur Earnest Stewart in gesprek met RTV Noord-Holland. "Hupperts wilde zelf heel graag. Hij zat bij wijze van spreken met zijn handen op het stuur klaar om naar Alkmaar te rijden. We houden interesse in hem, maar in de zomer zijn er meer kapers op de kust en het was mooi geweest als hij een half jaar had gehad om te acclimatiseren."

AZ was nadrukkelijk op zoek naar de komst van een extra buitenspeler. Johann Berg Gudmunsson vertrekt namelijk deze zomer, de IJslands international heeft geen trek in een nieuw contract en zal gaan profiteren van zijn transfervrije status. Tegelijkertijd heeft Roy Beerens intern aangeven graag een nieuwe uitdaging aan te willen gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!