Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cuijk-aanvaller in belangstelling profclubs


2 februari 2014 - Kevin van Veen maakt indruk in de Zondag Topklasse bij het JVC Cuijk van Hans Kraaij jr. Onder het toeziend oog van vele scouts maakte hij vandaag op bezoek bij FC Lienden maar liefst drie doelpunten. Eerder scoorde de Brabantse aanvaller al in het bekertreffen met PEC Zwolle.

Langzamerhand moet worden gevraagd waar het plafond van Van Veen ligt. Vandaag waren scouts van De Graafschap en Heracles Almelo aanwezig bij het duel tussen FC Lienden en JVC Cuijk in de Zondag Hoofdklasse. De 22-jarige nam vrijwel de volledige Cuijkse doelpuntenproductie voor zijn rekening: het werd 2-4.

Eind december werd Kevin van Veen al in verband gebracht met FC Eindhoven. Van Veen toen tegenover De Gelderlander: "Ik heb ook gehoord dat Achilles’29 belangstelling heeft voor mij. Maar niemand heeft mij benaderd." FC Eindhoven was concreter. Van Veen: "Dat was vorig jaar ook al het geval. Toen had ook FC Den Bosch interesse. Ik heb het echter bij JVC goed naar mijn zin. Zoals het er nu uitziet, blijf ik hier in Cuijk voetballen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!