Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Advocaat droomt nog wel eens van Rusland


4 februari 2014 - Dick Advocaat heeft aangegeven geen trek te hebben in de functie die komende zomer bij Feyenoord vacant zal worden. Wel hoopt hij stiekem er op opnieuw trainer te worden van een topclub uit Rusland.

De inmiddels 66-jarige Advocaat kende een glorietijd bij Zenit St. Petersburg. Zo werd hij daar kampioen van Rusland en veroverde hij de Europa League. "Afgelopen weekend heb ik via een livestream de vriendschappelijke wedstrijd tussen Zenit en CSKA Moskou bekeken", stelt Advocaat in De Telegraaf. "Man, dan kriebelt het echt wel weer..."

AZ wil echter ook graag door met Advocaat. Wil hij bij AZ verder bouwen of opnieuw met een groot budget en een kwalitatief sterke selectie gaan werken. De voormalig bondscoach van Nederland, Zuid Korea, België en Rusland: "Ik zal moeten gaan kiezen wat ik wil, maar daar ben ik nog niet uit."

In ieder geval lijkt zijn toekomst niet in Rotterdam-Zuid bij Feyenoord te liggen. "Het vraagt flink wat van je als je bij een Nederlandse topclub aan de slag gaat." ADO Den Haag is dan wel weer een optie. De club heeft een speciaal plekje bij de geboren Hagenaar. "Niet als hoofdtrainer, maar meer in een rol op de achtergrond."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!