Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rubin Kazan aast op Tim Matavz


5 februari 2014 - De kans is heel groot dat Tim Matavz zijn laatste wedstrijd voor PSV heeft gespeeld. De Sloveense aanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Russische Rubin Kazan. Matavz ziet een overgang zelf ook wel zitten.

Het Eindhovens Dagblad spreekt over een transfersom van tussen de 5 en 7 miljoen euro. De Telegraaf meldt zelfs dat 8 miljoen euro mogelijk is. Vast staat dat iedereen wel geinteresseerd is in een eventuele transfer. Zaakwaarnemer Henk van Ginkel: "De clubs moeten er uit zien te komen, qua salaris voorzie ik geen problemen. Er is in Nederland geen club die wat dat betreft tegen Rubin Kazan op kan. Het is te hopen dat het rondkomt, anders boort PSV hem voor de tweede keer een transfer door de neus."

In de zomer kon PSV de aanvaller nog voor 6 miljoen euro verkopen aan Malaga. Dat weigerde PSV. Van Ginkel stelt dat er nu sprake is van een nieuwe situatie: "De realiteit is dat Tim PSV ook niet meer naar de Champions League kan schieten, lijkt me. Dus ook voor PSV zou een goede verkoopprijs wel eens logisch kunnen zijn. Verder is het een zaak tussen de clubs, ik ga niet praten over biedingen of bedragen. Dat levert niks op."

De 25-jarige aanvaller staat sinds de zomer van 2011 onder contract bij PSV. De Eindhovense club betaalde toen maar liefst 5 miljoen euro voor de Sloveense goaltjesdief. In het Philips Stadion kon hij de hoge verwachtingen echter nooit volledig inlossen. Nu neemt hij mogelijk de wijk naar Rusland waar een lucratief contract voor hem klaar ligt. PSV incasseert nu nog een schitterend bedrag voor een speler die volgend jaar transfervrij de deur uit kan lopen.

Rubin Kazan is op zoek naar een nieuwe aanvalsleider nadat het Salomon Rondon verkocht aan Zenit St. Petersburg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!