Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maurice Steijn weg bij ADO Den Haag


5 februari 2014 - Maurice Steijn is niet langer coach van ADO Den Haag. Vandaag zette de clubleiding van de club uit de Residentie hem op non-actief. ADO Den Haag acht Steijn niet in staat om de ploeg uit de onderste regionen van de Eredivisie te krijgen.

De 0-3 nederlaag op eigen veld gisteren tegen Heracles Almelo lijkt de welbekende druppel te zijn geweest. Momenteel is ADO Den Haag terug te vinden op de laatste plaats in de Eredivisie. Het verschil met nummer veertien, RKC Waalwijk, is echter slechts twee punten.

De veertigjarige Steijn is sinds 2011 hoofdtrainer van ADO Den Haag. Die zomer werd Steijn gepromoveerd van assistent naar hoofdtrainer. John van den Brom trok in 2011 namelijk naar Vitesse. Eerder was Steijn al jarenlang als speler actief bij ADO Den Haag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!