Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drie duels schorsing voor Martins Indi


5 februari 2014 - Bruno Martins Indi heeft een schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van de KNVB geaccepteerd. De verdediger van Feyenoord en het Nederlands Elftal is hierdoor voor vier duels geschorst waarvan een voorwaardelijk.

Martins Indi ging afgelopen vrijdag op het lichaam staan van directe tegenstander Renato Ibarra. Het voorval ontging scheidsrechter Serdar Gözübüyük en diens assistenten maar werd haarfijn vastgelegd door een van de camera's. Op basis daarvan werd er een onderzoek ingelast en de verdediger schuldig bevonden voor 'ernstig gemeen spel'.

Feyenoord moet het nu zonder haar linksback doen in de duels tegen NEC (thuis), NAC Breda en FC Twente (beide uit). Op 2 maart wanneer Feyenoord in de eigen Kuip aartsrivaal Ajax ontmoet kan Martins Indi weer van de partij zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!