Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koen voegt Ntanga aan selectie toe


10 februari 2014 - RKC Waalwijk heeft zich versterkt met een Franse linksback. Het gaat om Christ Ntanga. Op voorspraak van verdediger Prince-Desir Gouana trainde de 21-jarige Fransman al enige tijd mee. Ntanga maakte indruk en dat resulteert nu in een contract.

Ntanga speelde in verschillende nationale jeugdelftallen van Frankrijk maar wist bij Le Havre niet door te breken. RKC Waalwijk biedt nu uitkomst. 'Jongens die uitkomen in de vertegenwoordigende elftallen van Frankrijk bezitten meestal flink wat voetbalbagage', aldus technisch manager Janus van Gelder van RKC Waalwijk.

Van Gelder vervolgt: 'Tijdens de trainingen bevestigde Christ ons vermoeden en het verhaal van Prince, en toonde hij aan een groot talent te zijn.' In eerste instantie zal Ntangu op amateurbasis in Waalwijk aansluiten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!