Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luciano per direct weg


14 februari 2014 - FC Groningen en doelman Luciano gaan per direct uit elkaar. Het nog tot de zomer doorlopende contract wordt ontbonden. Zo komt er na zeven seizoenen een einde aan het verblijf van de Braziliaanse doelman in Groningen. Een knieblessure zorgt voor een abrupt einde in het Noorden.

"Mijn betrokkenheid bij deze club is groot", zegt Luciano op de website van FC Groningen. "Na bijna zeven jaar is Groningen mijn club en mijn stad geworden. Vanaf de allereerste dag heb ik het hier uitstekend naar mijn zin gehad. De mensen zijn altijd open en goed voor mij geweest. De band met de supporters was en is geweldig."

Luciano vervolgt: "Ik ben vijftien jaar in het buitenland geweest. Eerst in België, waarvan zeven jaar in Antwerpen, en nu dus Groningen. Het was een droom profvoetballer te worden en te zijn en een carrière in Europa te hebben. Maar na al die jaren keek ik ook weer uit naar het moment waarop ik zou terugkeren naar huis, naar mijn familie in Brazilië. Zeker na het overlijden van mijn vader, in oktober vorig jaar. Mijn moeder staat er nu alleen voor. Ik mis haar en mijn familie meer dan ooit en om die reden is het ook wel weer een opluchting dat ik nu kan terugkeren naar Brazilië."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!