Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax opnieuw zonder Boilesen


18 februari 2014 - En weer zit Nicolai Boilesen in de lappenmand. Ajax is de Deense linksback heeft afgelopen weekend in het duel met SC Heerenveen zijn hamstring verrekt. Dat wijst een eerste MRI-scan uit.

Boilesen wordt woensdag opnieuw door de medische staf van Ajax getest. De verwachting is dat de linksback er weer enige tijd uit zal liggen. Zo mist hij in ieder geval het duel met Red Bull Salzburg in de Europa League. Het is niet de eerste keer dat Boilesen kampt met hamstringklachten.

Ajax-coach Frank de Boer kan er voor kiezen om de jonge Jairo Riedewald (17) opnieuw te gebruiken. Een andere optie is het terughalen van Daley Blind. Op het middenveld komt er dan weer een plaatsje vrij voor Christan Poulsen. Ook het meespelen van Thulani Serero is nog onzeker.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!