Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Texeira vertrekt mogelijk nog bij Groningen


19 februari 2014 - Mogelijk dat FC Groningen haar aanvaller David Texeira binnenkort van de loonlijst kan strepen. Directeur Hans Nijland meldt tegenover RTV Noord dat er 'beweging' is rondom de Uruguyaanse aanvaller. Texeira kon in de Euroborg tot dusver de hoge verwachtingen niet waarmaken.

Een club uit de Verenigde Staten klopte in januari al aan voor Texeira. Vervolgens liet het niets meer van zich horen tot deze week. FC Groningen is bereid mee te werken aan een vertrek. De 22-jarige aanvaller uit Uruguay heeft in de Euroborg sowieso een aflopende verbintenis en een transfer deze maand kan nog een kleine vergoeding opleveren.

Dit seizoen speelde Texeira slechts 6 duels (1 goals). In totaal wkam hij 59 keer in actie voor FC Groningen waarin hij 13 maal scoorde. In de zomer van 2011 betaalde FC Groningen nog 1,5 miljoen euro voor Texeira.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!