Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chanturia via achterdeur weg uit Gelredome


19 februari 2014 - Vitesse raakt dan toch nog een overbodige speler kwijt. Giorgi Chanturia staat op het punt Vitesse te verruilen voor het Roemeense CFR Cluj. Met die club heeft Vitesse al een principeakkoord bereikt.

Giorgio Chanturia is dit seizoen geen vaste waarde onder Peter Bosz. Zijn perspectief is minimaal. Vorig jaar werd hij door Vitesse nog verhuurd aan het Russische Alania Vladikavkaz. In totaal speelde Chanturia 34 duels voor Vitesse waarin hij vijf keer tot scoren kwam.

De 20-jarige Chanturia heeft bij Vitesse een aflopende verbintenis. Wel heeft Vitesse een eenzijdige optie om het aflopende contract met twee seizoenen te verlengen. Om die reden ontvangt Vitesse nu dan ook nog een bescheiden transfersom van Cluj.

Technisch manager Mo Allach op de website van Vitesse: "Giorgi heeft een aflopend contract met een optie voor twee jaar. Deze overgang is de beste stap voor alle partijen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!