Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord houdt Van Gaal in vizier


23 februari 2014 - Feyenoord gaat er alles aan doen om Louis van Gaal als trainer te contracteren. De huidig bondscoach van Louis van Gaal is volgens RTV Rijnmond de topkandidaat in De Kuip. De eerste gesprekken tussen Feyenoord en Van Gaal hebben reeds plaatsgevonden.

Niet alleen de directie ook een groep invloedrijke sponsoren verenigd in de 'Vrienden van Feyenoord' staan achter de komst van de 62-jarige Van Gaal. Van Gaal was al eens trainer van Ajax, FC Barcelona, AZ en Bayern München en zou niet onwelwillend tegenover een dienstverband in Rotterdam-Zuid staan.

Tegelijkertijd heeft Van Gaal de ambitie om nog eens in Engeland aan de slag te gaan. Er zou concrete belangstelling voor Van Gaal bestaan. In het Engelse geruchtencircuit worden onder andere Tottenham Hotspur en Manchester United met Van Gaal in verband gebracht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!