Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe plannen voor Wageningse Berg


24 februari 2014 - Er zijn nieuwe plannen om voetbalstadion De Wageningse Berg een bestemming te geven, dat meldt Omroep Gelderland. Het complex waar vroeger FC Wageningen speelde, gaat mogelijk functioneren als trainingsaccommodatie voor binnen- en buitenlandse profclubs.

Het initiatief daarvoor komt van hotel De Wageningsche Berg, dat vlakbij het stadion ligt. De bedoeling is er komende zomer al clubs gebruik van gaan maken. Er moet wel een nieuw veld in het stadion worden gelegd. Diverse clubs hebben al belangstelling getoond om een trainingskamp in Wageningen te beleggen.

Er zijn in het verleden al diverse plannen gelanceerd voor het stadion, maar die werden nooit concreet. In 1992 ging FC Wageningen failliet. Afgelopen zomer werd op de Berg nog een toernooi gespeeld met oud-profs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!