Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Kongolo in beeld bij Van Gaal'


24 februari 2014 - Er komt mogelijk nog een verrassing in de selectie van Louis van Gaal voor de oefeninterland tegen Frankrijk. Van Gaal liet ruimte voor speculatie. Volgens De Telegraaf zou de jonge Feyenoord-verdediger Terence Kongolo stiekem mogen hopen op een plekje in de selectie ondanks dat hij eerder geen deel uitmaakte van de voorlopige selectie.

Bij blessures of ander ongemakt zou Van Gaal zou maar een speler van buiten zijn 33-koppige selectie kunnen oproepen. "En er kan zich altijd een 'rookie' aandienen. Ja, ik heb er één op het oog buiten deze groep om. Wie? Nee, daar wil ik niemand mee belasten", aldus Van Gaal afgelopen weekend na de loting voor de EK-kwalificatie.

Die 'rookie' zou volgens De Telegraaf zo maar Kongolo kunnen zijn. De jonge verdediger heeft inmiddels een basisplaats verdiend bij Feyenoord en daarmee Nelom naar de bank verbannen. Van Gaal vervolgt: "De kans is groot dat ik een aantal spelers niet selecteer om nieuwelingen te kunnen beoordelen. Het is de laatste kans voordat de definitieve selectie bekend wordt."

Op woensdag 5 maart oefent Oranje in Parijs tegen het nationale team van Frankrijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!