Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bijna rond met Zivkovic


26 februari 2014 - Ajax staat op het punt zich te versterken met Richairo Zivkovic. Volgens De Telegraaf zijn de Amsterdammers voor 99% zeker van de komst van de pas zeventienjarige FC Groningen-aanvaller.

Zivkovic kan vanwege zijn leeftijd in Amsterdam een contract van maximaal drie seizoenen tekenen. Ajax betaalt maar liefst 2,5 miljoen euro aan FC Groningen. De Groningers zullen ook meedelen in een eventuele toekomstige transfer. In dat geval ontvangt FC Groningen 10% van de transfersom.

De jonge buitenspeler is dit seizoen doorgebroken in de Euroborg. De afgelopen periode bezochten scouts van onder andere Liverpool en FC Barcelona de Euroborg. Het is echter Ajax dat er nu met de handtekening vandoor lijkt te gaan. Zivkovic is international van Nederland onder 19.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!