Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal zegt 'nee' tegen Feyenoord


26 februari 2014 - Louis van Gaal gaat niet bij Feyenoord aan de slag. De huidige bondscoach van het Nederlands Elftal heeft dat enkele weken geleden al aan technisch directeur Martin van Geel laten weten. Van Gaal wil nog graag eens in de Engelse Premier League aan de slag.

Van Gaal in De Volkskrant: 'Ik ben een week of twee geleden gebeld door Van Geel, maar ik heb meteen afgezegd.' Feyenoord zou eerder wel een optie zijn geweest. 'In 2005 ben ik door Martin van Geel benaderd om naar AZ te komen. Dat heb ik toen gedaan. Als Feyenoord me toen had gevraagd, had ik gekozen voor Feyenoord.' Zijn verleden bij Ajax speelt geen rol: 'We passen bij elkaar. Feyenoord is een volksclub en ik ben een volksjongen.'

Werken in de Engelse Premier League blijft een droom voor Van Gaal. De oefenmeester: 'Ik heb dan de kans in een vierde land kampioen te worden.' Eerder werd Van Gaal al kampioen in Nederland (Ajax en AZ), Spanje (FC Barcelona) en Duitsland (Bayern Munchen).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!