Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Powel per direct naar Roda JC


26 februari 2014 - Berry Powel maakt het seizoen af bij Roda JC. De 33-jarige aanvaller verruilt per direct Heracles Almelo voor de Limburgers. Powel kan buiten de transfermarkt nog overstappen naar Roda JC omdat hij in Almelo op amateurbasis actief was.

'Berry is een aanvaller met de nodige ervaring, die we in deze fase van de competitie goed kunnen gebruiken', aldus technisch manager Leon Vlemmings op de website van Roda. 'Hij geeft ons bovendien meer mogelijkheden in onze aanval.'

Roda JC is hekkensluiter in de Eredivisie en wil koste wat kost degradatie voorkomen. De 33-jarige Powel was eerder actief bij FC Den Bosch, De Graafschap, ADO Den Haag, het Engelse Milwall en de Spaanse clubs Gimnástic de Tarragona, Huracán Valencia en Elche.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!