Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Erwin Koeman kondigt afscheid aan


26 februari 2014 - Erwin Koeman heeft zoals verwacht zijn vertrek bij RKC Waalwijk aangekondigd. De oefenmeester maakt het seizoen in Noord-Brabant gewoon af maar wil vervolgens een nieuwe uitdaging aan gaan.

De 52-jarige Koeman doet het met beperkte middelen prima met RKC Waalwijk. De club is terug te vinden op een zestiende plaats in de Eredivisie en kan nog altijd de degradatie playoffs of rechtstreekse degradatie ontlopen. Ook voor volgend jaar is er het perspectief van een strijd tegen degradatie.

"Het plafond van RKC Waalwijk ligt lager dan Erwin zou willen", aldus manager technische zaken Janus van Gelder op de website van zijn club RKC Waalwijk. "Wij hebben aangegeven dat we niet verwachten dat daar de komende jaren verandering in komt. Dan moet je elkaar, als volwassen kerels, een hand geven. Dat is wat we dan ook hebben gedaan."

Koeman: "We leveren een wereldprestatie als dat lukt met ons bescheiden budget. Daar ga ik me de komende maanden volledig op concentreren. Ik wil met opgeheven hoofd vertrekken." Erwin Koeman is bezig aan zijn tweede seizoen in Waalwijk. Eerder was hij al in het seizoen 2004-2005 werkzaam bij RKC.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!