Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groenendijk vertrekt weer bij Ajax


6 maart 2014 - Alfons Groenendijk vertrekt na een jaar al weer bij Ajax. De oefenmeester maakt een wisselend jaar door met Jong Ajax in de Jupiler League en lijkt open te staan voor een nieuwe uitdaging.

De 49-jarige Groenendijk was in de jaren negentig als speler actief voor Ajax. In 2006 was Groenendijk werkzaam als assistent om vervolgens clubs als Willem II en FC Den Bosch te coachen. Afgelopen zomer keerde Groenendijk terug bij Ajax in de rol van trainer van Jong Ajax. Groenendijk heeft nu besloten zijn aflopende verbintenis niet te verlengen.

"Het is voor mij een weloverwogen beslissing geweest om te stoppen. Ik heb het een tijdje terug al aangegeven bij de clubleiding, waarbij ik op begrip kon rekenen," aldus Groenendijk op Ajax.nl. "Het was een zeer interessant jaar voor mij bij een prachtige club. Ik heb wederom veel ervaring opgedaan. Het was een seizoen met pieken en dalen, maar volgens mij hebben we het inmiddels aardig op de rit gekregen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!