Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Matavz overweegt juridische stappen


6 maart 2014 - Tim Matavz en diens zaakwaarnemer Henk van Ginkel overwegen juridiche stappen richting het Russische Rubin Kazan. Aanleiding is de afgeketste transfer van de Sloveense aanvaller vorige maand. Matavz kwam niet door de medische keuring maar uit een second opinion bleken er geen problemen naar voren te komen.

Alles leek voor de 25-jarige Matavz in kannen en kruiken. Er lonkte een lucratief contract bij Rubin Kazan en zijn eigen club PSV mocht ook een mooie som geld bijschrijven. Rubin Kazan was bereid maar liefst 7,8 miljoen euro voor de Sloveens international neer te tellen. Een bedrag dat PSV niet kon weigeren.

"We laten onderzoeken welke juridische mogelijkheden er zijn", aldus Van Ginkel in gesprek met de De Telegraaf. "We zijn in het bezit van getekende contracten en we willen weten wat daarvan de status is." Van Ginkel snapt nog altijd niet waarom het is afgeketst. "Op ons verzoek om informatie is nooit gereageerd door Rubin Kazan. Dat is ronduit onfatsoenlijk en mede daarom bekijken wij of we juridische stappen kunnen nemen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!