Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ziyech stuurt aan op vertrek


7 maart 2014 - Hakim Ziyech lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij SC Heerenveen. Onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn op niets uitgelopen. Inmiddels hebben Ziyech en diens management er zelfs een streep onder gezet.

"Hakim heeft absoluut en altijd de intentie gehad om zijn aflopende verbintenis bij de club onder de juiste voorwaarden te verlengen, dit is echter niet gelukt. Heerenveen heeft vervolgens aangegeven de optie in zijn contract te gaan lichten en hem de aankomende transferwindow te willen verkopen", aldus het management van Ziyech, Nakhli Mondial, op de eigen website.

Ziyech weet zich gevolgd door clubs uit binnen- en buitenland. Zo zouden Ajax en PSV zijn situatie nauwlettend volgen. Nakli Mondial: "We zullen de ontwikkelingen op de markt rustig bekijken, daar er volop belangstelling vanuit binnen- en buitenland voor Hakim is. Wij zullen als management de gepaste mogelijkheden voor Hakim in kaart gaan brengen om zijn ontwikkeling te vervolgen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!