Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer praat openlijk over Zivkovic


7 maart 2014 - Ajax blijft flirten met Richairo Zivkovic en een akkoord met FC Groningen lijkt slechts een kwestie van tijd. Nu laat Ajax-coach Frank de Boer in zijn wekelijkse persconferentie weten zeer gecharmeerd te zijn van de jongeling van FC Groningen.

De Boer: "Het is een hele talentvolle jongen, die al op zestienjarige leeftijd zijn debuut heeft gemaakt. Hij is gewend om in de Eredivisie te spelen, al is hij nog steeds pas zeventien. Hij heeft alle kenmerken om een hele goede spits te worden."

De Ajax-coach ging zelfs nog een stap verder: "Ik denk dat hij bij ons weer stapjes kan maken. Dennis Bergkamp kan hem daarin instrueren en beter maken. Ik denk dat het een goede speler voor Ajax zou zijn. Het voordeel is dat je geld hebt en vooruit kan kijken. Je kijkt altijd naar spelers die eventueel interessant kunnen zijn. Daarnaast kijk je in de jeugd en dan moet je keuzes maken. Wij denken dat hij een goede versterking is, juist voor de toekomst."

Ajax zou bereid zijn 2,5 miljoen euro aan FC Groningen te betalen. Daarnaast zou FC Groningen bij een toekomstige transfer 10% opstrijken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!